Over Schilder Schieving

Mijn naam is Antonie Schieving. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig schilder in Meppel en omstreken. Ik beoefen dit vak al tientallen jaren met veel plezier. In al deze jaren heb ik ruime kennis over het vak en de materialen opgedaan. Kwaliteit en service zijn voor mij erg belangrijk. Goed schilderwerk vraagt om vakmanschap.

Werkwijze Schilder Schieving

Voordat ik een offerte uitbreng, kom ik altijd eerst op locatie de situatie bekijken. Op deze manier kan ik een goede inschatting maken van de werkzaamheden en kan ik dit direct met u bespreken. U krijgt een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie van de werkzaamheden en de benodigde materialen. Uiteraard stem ik met u af wanneer de werkzaamheden afgerond moeten zijn. Neem contact op met Schilder Schieving voor een vrijblijvende offerte.

 

Schilder Antonie Schieving