Schilder Staphorst

Is de binnen- en/of buitenkant van uw woning toe aan een schilderbeurt? Bij Schilder Schieving uit Meppel bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerk in Staphorst en omstreken! Met mijn jarenlange ervaring kan ik ervoor zorgen dat uw woning er weer netjes en verzorgd uitziet en goed beschermd is tegen bijvoorbeeld weersinvloeden! Kwaliteit en service zijn voor mij erg belangrijk. Een goede schilder is een echte vakman.

Buitenschilderwerk voorportaal boerderij door Schilder Schieving

Uw schilder in Staphorst en omstreken!

U kunt bij mij terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud, beglazing, wandafwerking (glasvezelbehang), kitwerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden (bijvoorbeeld kozijnen). Meer informatie over deze werkzaamheden.

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan bijvoorbeeld het schilderen en/of sauzen van muren, plafonds, raam-/deurkozijnen, deuren, vloeren en trappen. De verf beschermt de materialen tegen slijtage, vocht en schimmels. Een trap wordt bijvoorbeeld veel belast. Een verflaag beschermt uw trap tegen slijtage. In vochtgevoelige ruimtes zoals de keuken en badkamer zorgt het schilderwerk ervoor dat vocht niet intrekt in de ondergronden. Het schilderwerk biedt daarmee direct bescherming tegen schimmelvorming. Goed binnenschilderwerk zorgt bovendien voor een frisse look in uw woning! Meer informatie over binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het bijvoorbeeld om het schilderen van de deuren, kozijnen, goten, dakkapel, schutting, tuinhuisje of een schuur. Buitenschilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud van uw woning en tuinelementen. Maar goed buitenschilderwerk zorgt ook voor een nieuwe uitstraling en een goede eerste indruk van uw woning!
Het schilderwerk beschermt de materialen van uw woning. Het is van belang dat uw woning goed wordt onderhouden. Ik adviseer u om elke 4 à 5 jaar het buitenschilderwerk te (laten) controleren. Meer informatie over buitenschilderwerk.

Werkgebied

Ik werk binnen een straal van ca. 50 km vanaf Meppel. Ik heb diverse schilderwerkzaamheden uitgevoerd in Assen, Hamingen, Hardenberg, Hoogeveen, Laag Zuthem, Marknesse, Meppel, Staphorst, Wilhelminaoord en Zwolle.

Contact

Vragen over het schilderwerk? Neem contact met mij op. Wilt u weten wat de kosten zijn? Ik kom bij u langs voor een vrijblijvende offerte.