Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan bijvoorbeeld het schilderen en/of sauzen van muren, plafonds, raam-/deurkozijnen, deuren, vloeren en trappen. De verf beschermt de materialen en zorgt voor een frisse look in uw woning!

Uitstraling en bescherming door binnenschilderwerk

Vochtplekken, een verkleurd plafond en beschadigingen op muren of kozijnen vallen direct op als u in een woning komt. Met een nette verflaag kunt u uw woning weer laten stralen! Of kies voor een nieuwe kleur om een heel andere sfeer in uw woning te creëren.

Goed binnenschilderwerk zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning. Een trap wordt bijvoorbeeld veel belast. Een verflaag beschermt uw trap tegen slijtage. Binnenschilderwerk zorgt ook voor bescherming tegen vocht en schimmels. De badkamer, keuken of kelder zijn vochtgevoelige ruimtes. En waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. Het schilderwerk zorgt ervoor dat vocht niet intrekt in de ondergronden en biedt daarmee direct bescherming tegen schimmelvorming.

Binnenschilderwerk woning, sauzen muren/plafond 1Binnenschilderwerk woning, sauzen muren/plafond 2Binnenschilderwerk woning, sauzen muren 1Binnenschilderwerk woning, sauzen muren 2

Hoe ga ik te werk?

Ik ontvet en schuur de ondergrond. Vervolgens schilder ik het oppervlak. Hiervoor gebruik ik een topkwaliteit verf.
Voor het sauzen geldt dat het oppervlak ontvet moet zijn (bijvoorbeeld bij plafonds) en dat de muren geen oneffenheden bevatten. Vervolgens kan het oppervlak worden gesausd.
Schilder Schieving uit Meppel kan ook de wandafwerking voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld glasvezelbehang!
Als de schilderwerkzaamheden zijn afgerond, wordt alles weer netjes achtergelaten.

Bij het werken op hoogte gebruik ik een steiger.

Werkgebied

Ik werk binnen een straal van ca. 50 km vanaf Meppel. Ik heb schilderwerkzaamheden uitgevoerd in Assen, Hamingen, Hardenberg, Hoogeveen, Laag Zuthem, Marknesse, Meppel, Staphorst, Wilhelminaoord en Zwolle.

Offerte voor binnenschilderwerk aanvragen?

Wilt u de inrichting in uw woning veranderen? Met bijvoorbeeld een glasvezelbehang en een andere kleur in uw huis kan er al een heel andere sfeer worden gecreëerd. Of gewoon een opfrisbeurt voor uw huis? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.