Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het bijvoorbeeld om het schilderen van de deuren, kozijnen, goten, dakkapel, schutting, tuinhuisje of een schuur. Buitenschilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud van uw woning en tuinelementen.

Bescherming en uitstraling van uw woning

Goed buitenschilderwerk beschermt de onderdelen van uw woning tegen weersinvloeden. Uw houten kozijnen en deuren vertonen met goed schilderwerk minder snel houtrot en gaan dan veel langer mee. Bovendien beschermt u uw woning met goed schilderwerk ook tegen het binnendringen van vocht.

Buitenschilderwerk beschermt uw woning, maar zorgt ook voor een nieuwe uitstraling van uw woning! De buitenkant van uw woning is het eerste wat mensen van uw huis zien en bepaalt hiermee de eerste indruk. Afbladderende verf, barsten in verflagen en verkleurde kozijnen en deuren vallen direct op. Schilder Schieving voorziet uw woning weer van een perfecte schilderlaag waardoor uw huis een ware transformatie ondergaat. Zorg ervoor dat uw buitenschilderwerk op tijd onder handen wordt genomen. Uw woning ziet er daarna weer verzorgd en stralend uit!

Buitenschilderwerk voorportaal boerderij

Controleer uw buitenschilderwerk

Het schilderwerk beschermt de materialen van uw woning. Het is van belang dat uw woning goed wordt onderhouden. Ik adviseer u om elke 4 à 5 jaar het buitenschilderwerk te (laten) controleren. U kunt hiervoor ook bij Schilder Schieving terecht! Komt u bijvoorbeeld blaasjes, scheurtjes en houtrot tegen? Is de verf beschadigd, verkleurd of geeft deze af? Dan is uw woning aan een schilderbeurt toe!

Hoe ga ik te werk?

Ik verwijder alle loszittende en bladderende lagen. Daarna ontvet en schuur ik de ondergrond. Vervolgens schilder ik het oppervlak. Hiervoor gebruik ik een topkwaliteit verf. Als de schilderwerkzaamheden zijn afgerond, wordt alles weer netjes achtergelaten.
Bij het werken op hoogte gebruik ik een steiger.

Werkgebied

Ik werk binnen een straal van ca. 50 km vanaf Meppel. Ik heb diverse schilderwerkzaamheden uitgevoerd in Assen, Hamingen, Hardenberg, Hoogeveen, Laag Zuthem, Marknesse, Meppel, Staphorst, Wilhelminaoord en Zwolle.

Offerte voor buitenschilderwerk aanvragen?

Is uw woning aan een schilderbeurt toe? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.